Horeca keukens

Bedrijfskeuken Assen

Bedrijfskeuken Assen

Wanneer u interesse heeft in een bedrijfskeuken in Assen, dan kunt u gegarandeerd goed slagen bij Kramer Gieten. Zoals onze bedrijfsnaam al weggeeft zijn wij gevestigd in de plaats Gieten, echter, omdat wij een breed werk- en levergebied aanhouden kunnen wij u ook uitstekend van dienst zijn wanneer u een bedrijfskeuken in Assen wilt (laten) monteren. Bij ons vindt u een zeer breed aanbod aan kwalitatief hoogwaardig bedrijfskeukens in de meest uiteenlopende indelingen en opstellingen. Wij kunnen u dan ook altijd van dienst zijn met een bedrijfskeuken die perfect bij uw onderneming in Assen past.

Kijk in onze webshop

Een professionele bedrijfskeuken in Assen

Kramer Gieten levert u een zeer professionele, gebruiksvriendelijke en hoogwaardige bedrijfskeuken in Assen. Wij kunnen u altijd de garantie geven dat u jarenlang met veel plezier in uw nieuwe bedrijfskeuken kunt werken. De bedrijfskeukens zijn van alle gemakken voorzien en voldoen uiteraard aan de hoge kwaliteitseisen. Dit betekent echter niet dat u direct diep in de buidel moet tasten. Wij staan namelijk niet alleen voor een uitstekende kwaliteit en een vriendelijke service, maar ook voor een aantrekkelijke prijs van elke bedrijfskeuken die wij in Assen kunnen leveren.

Neem vrijblijvend contact op

Heeft u interesse in een bedrijfskeuken in Assen en wilt u weten wat wij voor u en uw onderneming kunnen betekenen? Uiteraard kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie en persoonlijk advies. Wij zijn te bereiken onder nummer  +31 (0)592-262974, of via info@kramergieten.nl. Tevens nodigen wij u uit eens een bezoek te brengen aan onze sfeervolle showroom, aan de Steenkamp 11 in Gieten.

Neem contact met ons op