Horeca keukens

Bedrijfskeuken Drenthe

Bedrijfskeuken Drenthe

Voor de aanschaf en het laten plaatsen van een functionele bedrijfskeuken in Drenthe gaat u naar Kramer Gieten. Al jaren is Kramer Gieten dé specialist in bedrijfskeukens. Wij hebben vele keukens geplaatst voor verschillende bedrijven in onder andere Drenthe, Groningen en Friesland. Ook u zijn we graag van dienst!

Laat een passende bedrijfskeuken plaatsen door Kramer Gieten Drenthe

De bedrijfskeuken is de plek waar uw medewerkers even kunnen ontspannen tijdens de lunch. Wij ontwerpen sfeervolle bedrijfskeukens met, indien gewenst, passend meubilair. Zo dient de functionele bedrijfskeuken ook als gezellige bedrijfskantine. Uiteraard kunnen we de bedrijfskeuken voorzien van koffieautomaten voor een lekker bakkie leut. Na een moment in de bedrijfskeuken/kantine kan uw personeel weer fris aan het werk!

Bedrijfskeuken op maat in Drenthe

Kramer Gieten levert losse apparatuur voor de keuken, maar kan ook complete bedrijfskeukens leveren en plaatsen in Drenthe. Wij ontwerpen in dit geval de keuken in opdracht van de klant. Wij leveren dus 100% maatwerk. Om er zeker van te zijn dat de keuken voldoet aan uw wensen, nemen wij de tijd deze in kaart te brengen. Samen met u maken we een ontwerp en als u akkoord bent gaan we aan de slag.

Onze keukens voldoen altijd aan de hygiëne-, milieu- en veiligheidseisen van onder andere HACCP en ARBO. Als de bedrijfskeuken is geplaatst houdt onze dienstverlening niet op. Wij staan voor u klaar als er mankementen zijn of wanneer onderhoud nodig is.

Weten wat Kramer Gieten kan betekenen voor uw bedrijf in Drenthe? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Titel

Ga naar de bovenkant