Horeca keukens

Bedrijfskeuken Emmen

Bedrijfskeuken Emmen

Wilt u een functionele bedrijfskeuken laten plaatsen in Emmen? Laat u eens informeren door Kramer Gieten. Wij zijn al jaren dé specialist in bedrijfskeukens in Drenthe. Al bijna veertig jaar lang bedienen we klanten in Noord Nederland, onder andere in Emmen. Ook uw bedrijf voorzien we graag van een mooie bedrijfskeuken!

Kijk in onze webshop

Een bedrijfskeuken op maat in Emmen

In een bedrijfskeuken bereidt u gerechten voor uw gasten. Om hen tevreden te stellen is werken met een functionele bedrijfskeuken cruciaal.

Kramer Gieten bespreekt neemt uw wensen en eisen onder de loep en kijkt naar uw bedrijf. Wij vullen uw ideeën aan met deskundige adviezen en gaan vervolgens aan de slag met een ontwerp. Hierbij kijken we niet alleen naar apparatuur, we kijken ook naar functionaliteit, duurzaamheid, uitstraling en routing. Belangrijke elementen voor iedere horecagelegenheid.

Hoe uw bedrijfskeuken in Emmen er ook uit komt te zien, wij zorgen er altijd voor dat deze voldoet aan de strenge hygiëne-, milieu- en veiligheidseisen van onder andere HACCP en ARBO.

Een functionele, duurzame bedrijfskeuken in Emmen

Kramer Gieten werkt alleen met kwalitatief hoogwaardige keukenapparaten en kent de eigenschappen van deze apparatuur. Zo weten we precies wat er in de keuken nodig is om te voldoen aan uw wensen. Als de bedrijfskeuken is geplaatst in Emmen, lichten we uiteraard toe hoe de apparatuur werkt en hoe u  deze het beste kunt gebruiken en onderhouden.

Weten wat we voor uw bedrijf in Emmen kunnen betekenen? Neem een kijkje op onze website of neem  vrijblijvend contact met ons op!

Neem contact met ons op