Horeca keukens

Electrolux 700XP kooklijn

Electrolux 700XP

De Electrolux 700XP kooklijn is bijzonder populair in horecagelegenheden. Zeker gastronomische restaurants maken graag gebruik van deze unieke kooklijn. Het is dan ook zo dat we het hier hebben over een begrip in de wereld van grootkeukens. Kramer Gieten is de juiste partner wanneer u interesse heeft in de apparatuur uit de hoogwaardige Electrolux 700XP kooklijn. Wij bieden u een compleet assortiment met onder meer professionele keukens van nieuwe en tweedehands kwaliteit.

Kijk in onze webshop

De Electrolux 700XP en 900XP

Er zijn eigenlijk twee kooklijnen die extra geliefd zijn in de horecawereld. Op de eerste plaats hebben we het dan over de Electrolux 700XP, maar daarnaast is er ook de kooklijn 900XP. Kramer Gieten is een professional in het aanbieden van professionele keukens voor de meest uiteenlopende gelegenheden. Binnen ons assortiment vindt u de beste apparatuur en de mooiste keukens voor professioneel gebruik. Ook wanneer uw voorkeur uitgaat naar de luxe Electrolux 700XP kooklijn kunt u bij ons goed terecht. Komt u gerust eens een kijkje nemen in ons volledig aanbod.

Contact

Heeft u interesse in de Electrolux 700XP kooklijn? Dan is het zeker een goed idee om een bezoek te brengen aan de showroom van Kramer Gieten. Wij zijn te vinden aan de Steenkamp 11 in Gieten. Hier staan wij voor u klaar, om u te informeren en te adviseren wanneer dit gewenst is. Wilt u meer informatie over de Electrolux 700XP kooklijn? Neem dan contact met ons op. U kunt bellen naar +31 (0)592 – 26 29 74 of een mail sturen naar info@kramergieten.nl.

Neem contact met ons op