air-o-steam

Electrolux air-o-steam Touch Gieten

Electrolux air-o-steam Touch Gieten

Kramer Gieten is veelzijdig op het gebied van grootkeukens. Bent u op zoek naar een complete keuken of keukenapparatuur voor een bedrijf in of rondom Gieten? Of dit nu een zaak binnen de horeca, een bedrijfsrestaurant, een zorginstelling, een school, een sportkantine, een winkel of een kerk is, dan bent u bij Kramer Gieten aan het juiste adres. Ook met betrekking tot ovens helpt Kramer Gieten u graag verder, zo ook met de Electrolux air-o-steam Touch. 60 jaar ervaring in het ontwikkelen van ovens heeft nu tot dit revolutionaire apparaat gevolgd.

Kijk in onze webshop

De simpele kracht van de Electrolux air-o-steam Touch van Kramer Gieten

Keep it simpel, dat is dé gedachte achter de Electrolux air-o-steam Touch van Kramer Gieten. Het gebruiksvriendelijke bedieningspaneel maakt het gebruik van deze oven uitermate eenvoudig. Met slechts één druk van de vinger vertelt u de Electrolux air-o-steam Touch wat deze moet doen. Dit apparaat is daarom de perfecte aanvulling op uw grootkeuken. Ook heeft Kramer Gieten een technische servicedienst in huis die u 24/7 helpt met het plaatsen, onderhouden en repareren van al de apparatuur dat wij uw leveren.

Nee contact met ons op

Mocht u meer informatie over de Electrolux air-o-steam Touch willen, of heeft u andere vragen? Neem dan nu contact met ons op. Bel ons op het nummer (0)592 – 262 974, stuur een e-mail naar info@kramergieten.nl of vul het contactformulier op onze website in. Ook ontvangen wij ons graag in onze showroom in Gieten op Steenkamp 11. Kramer Gieten staat voor u klaar!

Neem contact met ons op