Brochures

Electrolux Air-o-steam

Electrolux Air-o-steam

Kramer Gieten is een onafhankelijk totaalleverancier van apparatuur voor horeca of bedrijfsinstellingen waar apparatuur nodig is voor keukens en kantines. Naast het verkopen of installeren van complete keukens, leveren we ook losse keukenapparatuur, waaronder de Electrolux Air-o-steam. Afhankelijk van de behoeften of wensen voor uw nieuwe keuken of keukenapparatuur, kunnen we u voorzien van adviezen en benodigdheden die uiteraard volledig zijn afgestemd op de eisen van Arbodienst en overige keuringsdiensten. Zo staan we garant voor uitstekende kwaliteit en effectieve service. Ons werkgebied strekt zich uit over heel Nederland, waardoor u ongeacht uw locatie ongestoord een beroep op onze diensten kunt doen.

Kijk in onze webshop

Lekkere gerechten met de Electrolux Air-o-steam

Wanneer u goede gerechten wilt bereiden voor een groot aantal klanten, komt u uit bij de Electrolux Air-o-steam. Met deze combisteamer bereidt u snel en effectief een grote hoeveelheid voedsel, waarbij de vochtverzadiging voor 100% is gegarandeerd en er een juiste hoeveelheid aan stoom wordt afgegeven. Hierbij verbruikt u minimaal aan energie, waardoor de Electrolux Air-o-steam ook financieel lucratief is. Kramer Gieten levert u deze steamer voor optimaal gebruik in uw keuken.

Informeer naar de Electrolux Air-o-steam

Hebt u interesse in de Electrolux Air-o-steam? Neem dan contact op met Kramer Gieten en we voorzien u uiteraard graag van meer informatie. We kunnen u een offerte toesturen, zodat u volledig op de hoogte bent van de mogelijkheden die deze stoomkoker u te bieden heeft. We zijn telefonisch te bereiken op 0592 – 262 974 of per mail via info@kramergieten.nl. Ongeacht waar u woonachtig bent, Kramer Gieten kan u altijd te dienst staan.

Neem contact met ons op