Horeca keukens

Electrolux apparaten kopen

Electrolux apparaten kopen voor in uw keuken

Voorzie uw keuken van kwalitatief goede apparatuur door Electrolux apparaten te kopen. De apparatuur van Electrolux staat niet alleen bekend als kwalitatief goed, maar is ook nog eens zeer duurzaam! Een fijne toevoeging aan een maatschappelijk verantwoorde manier van ondernemen. Door het brede aanbod aan apparaten van Electrolux is het niet altijd eenvoudig om tot een geschikte keuze te komen. Kramer Gieten levert niet alleen producten van Electrolux, ook voorzien we u graag van passend advies op maat.

Kijk in onze webshop

Advies over Electrolux apparaten kopen voor uw bedrijf

Kramer Gieten is een specialist op het gebied van grootkeukens. Wij zorgen voor het ontwerp van de keuken op basis van uw wensen, voorzien u van een overzicht met de mogelijkheden die u hierbij heeft en laten de gehele keuken vervolgens voor u installeren. Het is van de aard van uw organisatie afhankelijk, van welke faciliteiten een keuken voorzien moet worden. Ook heeft u zeer waarschijnlijk verschillende persoonlijke wensen en criteria, waaraan de keuken moet voldoen. Welke apparaten zijn voor u van groot belang?

Meer informatie over Electrolux apparaten kopen via Kramer Gieten

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die Kramer Gieten u biedt op het gebied van keukenapparatuur van Electrolux? Of wilt u meer weten over het laten ontwerpen van een volledige keuken voor uw bedrijfspand? In beide gevallen nodigen we u graag uit voor een geheel vrijblijvend adviesgesprek. Door uw wensen te inventariseren, kunnen we u een eerste voorstel doen over de Electrolux apparaten die niet in uw keuken zouden mogen ontbreken.

Neem contact met ons op