Horeca keukens

Electrolux keukenapparatuur

Electrolux keukenapparatuur

Bij Kramer Gieten kunt u terecht voor zogenaamde grootkeukens. Dit zijn keukens ingericht voor opleidingsdoeleinden of voor horeca ondernemingen. Voor onze keukens maken wij graag gebruik van Electrolux keukenapparatuur. Deze apparaten zijn zeer deugdelijk en geschikt voor intensief gebruik. In een grootkeuken wordt immers vaker en langer achter elkaar gekookt en afgewassen dan in de keuken bij u thuis. Uw vaatwasser draait blijkbaar niet tientallen keren per dag en u gebruikt uw fornuis niet gedurende vele uren per dag om diverse maaltijden te bereiden. In een praktijkkeuken gebeurt dit wel. Daarom is het belangrijk dat de gebruikers kunnen vertrouwen op deugdelijke apparatuur.

Kijk in onze webshop

Zorgeloos koken met Electrolux keukenapparatuur

Als u gebruik maakt van Electrolux keukenapparatuur dan weet u zeker dat u zorgeloos kunt koken in uw grootkeuken. Deze apparaten zijn berekend op intensief gebruik en hebben speciale functies die zijn toegespitst op de horeca of het geven van praktijkonderwijs. U kunt een grootkeuken op maat laten maken zodat de beschikbare ruimte optimaal wordt benut en zo efficiënt mogelijk wordt ingericht.

Bestel nu de nieuwste apparatuur voor uw grootkeuken

Bij Kramer in Gieten kunt u terecht voor de complete inrichting van een grootkeuken. Maar ook voor de vervanging van een defecte oven, kookplaat of koelkast. Neem contact met ons op voor een passende offerte. We zijn telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 0592 – 26 29 74. U kunt ook gebruik maken van het contactformulier op de website of een e-mail sturen naar ons adres info@kramergieten.nl. Wij zullen u dan zo spoedig mogelijk een reactie sturen.

Neem contact met ons op