Koelen

Electrolux koelkasten

Electrolux koelkasten

Om te zorgen dat etenswaren niet snel bederven is het van belang om goed te koelen. Electrolux koelkasten kunnen hiervoor een goed middel zijn. Het is dan natuurlijk wel belangrijk om de juiste koelkast te passen bij de ruimte en het gebruik. Daarom is slim om Kramer Gieten hierbij in te schakelen. Wij kunnen u voorzien van advies om vervolgens de koelkast op maat te vinden. Dit maakt het de perfecte optie voor elk soort gebruik. Hierbij wordt naar een aantal verschillende zaken gekeken.

Kijk in onze webshop

De modellen Electrolux koelkasten

Wanneer Electrolux koelkasten in de horeca gebruikt worden, dan is het natuurlijk vooral belangrijk dat er zo veel als mogelijk mee gedaan kan worden. Een model waarbij dus bijvoorbeeld ook opties om te vriezen worden geleverd kan dan bijvoorbeeld aan te bevelen zijn. Dit hoeft natuurlijk lang niet altijd het geval te zijn. Om die reden is het altijd verstandig om met ons door te nemen wat u met de koelkast voornemens bent. Aan de hand daarvan kan precies het passende model worden gevonden.

Contact met ons opnemen

Voor de adviesvraag, maar ook voor het aanschaffen van de Electrolux koelkasten, kunt hu contact met ons opnemen. Heeft u nog wat vragen? Stuur dan bijvoorbeeld een e-mail naar info@kramergieten.nl. Ook kunt u het contactformulier invullen op de website en daarin uw vragen stellen. Wilt u iemand te spreken krijgen, dan is ook bellen een mogelijkheid. Doe dit op nummer 0592-262974. Dit kan van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.00. U kunt dan alle vragen die u heeft stellen.

Neem contact met ons op