Gebruikt

Gebruikte horeca meubels

Gebruikte horeca apparatuur

Gebruikte horeca apparatuur kan een goede optie zijn. Starters die van plan zijn een zaak op te starten hebben niet altijd het budget om een volledig nieuwe keuken aan te schaven. De keuze voor Occasion horeca apparatuur is dan snel gemaakt. Uiteraard geldt dit principe ook voor ondernemers met een lopende zaak.

Voordelen van professionele occasion apparatuur

De keuze voor gebruikte apparatuur levert u uiteraard voordelen op. Op de eerste plaats profiteert u van een aantrekkelijke prijs. Daarnaast heeft u bij Kramer Gieten de garantie dat de gebruikte horeca apparatuur van goede kwaliteit is en nog jaren mee kan. Dit betekent dat u kiest voor een duurzame en aantrekkelijke oplossing. U heeft een ruime keuze in occasion apparatuur. Indien gewenst kunt u bij ons natuurlijk ook uitstekend terecht voor nieuw professionele apparatuur. U kunt ons aanbod nieuw en gebruikte apparatuur vrijblijvend komen bezichtigen in onze showroom. Deze is te vinden aan de Steenkamp 11 te Gieten.

Kramer Gieten voor gebruikte professionele apparatuur

U bent altijd welkom in onze showroom. Voor meer informatie en advies kunt u natuurlijk altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij zijn u graag van dienst. Voor al uw vragen over de nieuwe en gebruikte apparatuur kunt u bellen naar +31 (0)592-262974 of een mail sturen naar info@kramergieten.nl. Wij beantwoorden graag uw vragen en bieden u passend advies op maat.

Ga naar de bovenkant