Koelen

Gram horeca koelkasten

Kies voor duurzame Gram horeca koelkasten in uw keuken

In uw horecagelegenheid mag een grote koelkast niet ontbreken. U wilt voldoende ruimte hebben om de verschillende etenswaren op te kunnen slaan, zonder dat deze bederven. Daarbij moet de koelkast ruimte bieden om te groeien. In die zin, dat de koelkast na de aanschaf hiervan niet direct vol zit! Tegelijkertijd wilt u voorkomen, dat uw koelkast meer energie verbruikt dan hoogstnoodzakelijk is. Niet alleen is een onnodig hoog energieverbruik slecht voor het milieu. Ook zorgt het voor hoge energielasten voor uw bedrijf. Kramer Gieten voorzien u graag van passend advies over Gram horeca koelkasten. Welk model koelkast past het beste bij uw horecagelegenheid?

Kijk in onze webshop

Mogelijkheden bij Gram horeca koelkasten

Gram horeca koelkasten staan bekend om hun hoge kwaliteit en duurzaamheid. De koelkasten hebben een relatief gunstig energielabel en gaan daarbij vele jaren mee. Zo weet u zeker, dat u een lange tijd op uw koelkasten van Gram kunt vertrouwen. Niet voor niets, ziet u deze Gram horeca koelkasten in veel horecakeukens terug. De koelkasten worden in verschillende modellen aangeboden. Denk aan het verschil tussen een smal en rechtopstaand model en een breed, liggend model. Vanzelfsprekend zit er ook een groot verschil in de inhoud van deze koelkasten.

Meer informatie over Gram horeca koelkasten

Wilt u weten welke koelkast van Gram het beste bij uw keuken aansluit? Of wilt u een Gram horeca koelkast in uw nieuw te vormen keuken laten plaatsen? In beide gevallen kunt u vrijblijvend contact opnemen met onze specialisten. Zij voorzien u van passend advies over de mogelijkheden die u heeft. Zowel bij de aanschaf van losse Gram horeca koelkasten, als bij het ontwerp van een volledige horecakeuken.

Neem contact met ons op