Wasapparaten

Green&Clean vaatwasser Gieten

Green&Clean vaatwasser Gieten

Kramer Gieten is dé specialist in Gieten met betrekking tot het leveren en installeren van complete keukens en los keukenapparatuur aan horeca, bedrijfsrestaurants, zorginstellingen, scholen, sportkantines, winkels en kerken. Jarenlange ervaring zorgt voor een grote mate van expertise binnen ons bedrijf, die wij inzetten om uw keuken naar een kwalitatief hoog niveau te tillen. Het verkopen en plaatsen van grootkeukens en apparatuur is echter niet het enige dat wij doen. Met inzet van de Green&Clean vaatwasser kunt u uw volledige vaat grondig reinigen.

Kijk in onze webshop

De innovatieve Green&Clean vaatwasser van Kramer Gieten

Een optimale hygiëne is van essentieel belang binnen de horeca. Met de Green&Clean vaatwasser reinigt u alle vaat grondig en effectief. Met deze energiezuinige vaatwasser bespaart u tot 20% in de kosten. Hoewel de vaatwasser maar 3 liter nodig heeft voor het spoelwerk krijgt u gagarandeerd een schone vaat dankzij de slimme was en spoeltechnologie. Daarnaast werkt de Green&Clean vaatwasser ook nog eens op een milieuvriendelijke manier. Wat wilt u nog meer?

Neem contact met ons op

Kramer Gieten geeft u graag alle informatie en een gegrond advies over het inzetten van de Green&Clean vaatwasser. Neem daarom contact met ons op via het contactformulier op onze website, bel ons op het nummer (0)592 – 262 974, stuur een e-mail naar info@kramergieten.nl of kom bij ons langs in onze showroom op Steenkamp 11 in Gieten. U kunt bij ons daarnaast ook vrijblijvend een offerte aanvragen. Alleen met de juiste expertise, die Kramer Gieten u kan bieden, krijgt u het beste resultaat.

Neem contact met ons op