Wasapparaten

Green&Clean Vaatwasmachine

Green&Clean vaatwasmachine

Bent u woonachtig in omgeving van Gieten en hebt u zelf voor uw bedrijfsinstelling een volledig professionele keukenuitrusting nodig? Keukenuitrusting die zowel milieuvriendelijk opereert als goed en met name makkelijk te onderhouden is? Dan bent u bij Kramer Gieten aan het juiste adres. Ongeacht of u nu een restaurant, school, winkel of kerk beheert en een nieuwe keuken wilt plaatsen of apparaten wilt aanschaffen voor een dieptereiniging, onze diensten zijn dusdanig uitgebreid dat u van alle gemakken voorzien zult zijn. Een Green&Clean vaatwasmachine mag hierin uiteraard niet ontbreken. Dit apparaat reinigt grondig en effectief al uw vaat.

Kijk in onze webshop

Voldoen aan arbeidsvoorschriften met Green&Clean vaatwasmachine

Kramer Gieten heeft in de loop der jaren een uitgebreide expertise opgebouwd, waardoor u kunt rekenen op een optimale routing en opstelling van uw apparatuur. Om er zeker van te zijn dat alles aan de gestelde arbeidsvoorschriften voldoet, wordt er bovenal rekening gehouden met de eisen van Arbodienst, HACCP en gekeken naar brandveiligheid. Naast de technische servicedienst voor het regelen van plaatsing, verzoeken tot onderhoud reparatie, kunnen we ook apparatuur inzetten voor een grondige dieptereiniging. De Green&Clean vaatwasmachine biedt hierin met name uitkomst. Met vriendelijk gebruikersgemak reinigen we zo gemakkelijk elke keuken-, of vloeroppervlak en bent u verzekerd van optimale hygiëne.

Voor informatie neemt u contact met ons op

Om u beter te kunnen informeren naar de mogelijkheden, waaronder de Green&Clean vaatwasmachine, kunt u een adviesgesprek aanvragen. We leggen graag de mogelijkheden aan u uit en stellen op basis van uw behoefte een offerte voor u op. Zo bent u altijd verzekerd van het beste advies en de juiste service. U kunt Kramer Gieten telefonisch bereiken op 0592 – 262 974 of per mail via info@kramergieten.nl.

Neem contact met ons op