Horeca keukens

Grootkeuken kopen Emmen 

Grootkeuken kopen Emmen

In de horeca of op een school waar horecapersoneel wordt opgeleid is een grootkeuken onmisbaar. In een dergelijke situatie is het niet werkbaar om met een simpele kookplaat en oven te werken. Gerechten moeten in grotere aantallen en in korte tijd kunnen worden bereid. Daarnaast speelt hygiëne een belangrijke rol bij de bereiding. Bent u op zoek nar een grootkeuken dan bent u bij Kramer aan het juiste adres. Een grootkeuken kopen in Emmen of omgeving kunt u nu gewoon via onze website regelen. Bij de aankoop wordt uiteraard rekening gehouden met uw wensen en de mogelijkheden.

Kijk in onze webshop

Een grootkeuken kopen in Emmen tegen een scherpe prijs

Een grootkeuken aanschaffen betekent een flinke investering. Natuurlijk wilt u vele jaren plezier hebben van uw keuken. Een grootkeuken kopen in Emmen is dan ook een aanschaf waar u goed over na moet denken. Welke apparatuur is nodig, hoeveel ruimte moet er zijn? Hoeveel mensen werken tegelijk in de keuken? Zij moeten allemaal de beschikking hebben over een werkblad en de mogelijkheid hebben de gerechten in de oven of op een kookplaat te bereiden. Voldoende kranen moeten beschikbaar zijn om werkmateriaal af te spoelen. Eén of meer goede en snelle vaatwassers in de keuken zorgen ervoor dat gebruikte materialen snel weer schoon, droog en beschikbaar zijn.

Een offerte voor uw grootkeuken

Bent u op zoek naar een degelijke grootkeuken voor in uw restaurant, hotel of voor uw praktijklokaal? Neem dan contact op met Kramer in Gieten. Wij hebben de mooiste en meest complete grootkeukens voor u. U kunt ons bereiken via telefoonnummer 0592 – 26 29 74. U kunt een bezoek brengen aan onze showroom in Gieten. Voor schriftelijke informatie stuurt u een e-mail naar info@kramergieten.nl of maak gebruik van het contactformulier op de website.

Neem contact met ons op