Horeca keukens

Grootkeuken onderwijs

Grootkeuken onderwijs

Lesgeven aan studenten die het vak van kok, bakker of patissier leren gaat natuurlijk het beste in een professionele leskeuken. Wilt u de studenten goed kunnen begeleiden dan is hiervoor een grootkeuken onderwijs wel aan te raden. Deze beschikt over voldoende apparatuur en voldoende werkruimte voor een groep leerlingen. Dit heeft als groot voordeel dat zij niet op elkaar hoeven te wachten en alle handelingen ook zelf kunnen uitvoeren in plaats van dat zij moeten meekijken bij een medestudent. Een grootkeuken is de meest ideale manier om praktijkonderwijs te geven. Kampen Gieten levert deze grootkeukens al vele jaren.

Kijk in onze webshop

Een grootkeuken onderwijs voor professioneel lesgeven

In een grootkeuken onderwijs kunt u probleemloos en professioneel lesgeven aan een groep leerlingen. Zij hebben voldoende ruimte voor voorbereidend werk en er kunnen voldoende ovens en kookplaten worden geplaatst om alle leerlingen het gerecht te laten bereiden. Daarnaast kunt u rekenen op goede service. Als er een probleem of een storing is kunt u een beroep doen op onze eigen technische dienst. Wij zijn bevoegd om ook onder garantie reparaties uit te voeren aan de apparatuur in de keuken. Wij proberen dit uiteraard zo snel mogelijk te doen zodat u de keuken snel weer optimaal kunt gebruiken. Daarnaast kunt u vanzelfsprekend altijd een beroep op ons doen als u advies wilt, bij voorbeeld over aanpassing of uitbreiding van de grootkeuken onderwijs.

Een professionele keuken voor prettig lesgeven

Lesgeven gaat het beste als u gebruik kunt maken van goede apparatuur en een keuken die voor zowel de docent als de leerlingen prettig werkt en voldoende ruimte heeft. Is uw grootkeuken onderwijs aan vervanging toe? Belt u dan gerust voor advies over de inrichting, wij leveren uitsluitend apparatuur van topkwaliteit. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 0592-262 974. Stelt u uw vraag liever per mail, stuur uw bericht dan naar info@kamergieten.nl

Neem contact met ons op