Horeca keukens

Grootkeukens Assen

Grootkeukens Assen

Kom voor een grootkeuken in Assen op maat naar Kramer Gieten. Wij bieden alles voor keuken en restaurant en maken een offerte op maat. Hierbij letten wij op de meest efficiënte indeling en de optimale opstelling van keukenapparatuur. Ook weten wij precies waar op gelet moet worden met betrekking tot ARBO, HACCP, brandveiligheid en efficiency.

Kijk in onze webshop

Vind alles voor grootkeukens in Assen in onze showroom

In onze ruime showroom staat alles voor grootkeukens voor je klaar. Niet alleen professionele apparatuur, maar ook pannen, bestek en hotelporselein. Installeren, vervangen of reparatie behoren allemaal tot de mogelijkheden. Daarbij bieden wij ook hulp bij het ontwerpen en geven wij ruimte aan al je wensen. Wanneer wij de keuken hebben geplaatst komt een van onze experts instructie geven over het gebruik van de apparatuur aan degenen die gebruik maken van de keuken. De technische dienst van Kramer Gieten zal je daarna het onderhoud uit handen nemen. Ook het servicegedeelte kun je volledig aan ons over laten. Zou houden onze monteurs rekening met de openingstijden van jouw keuken en plannen ze een afspraak wanneer het jou uitkomt.

Offerte

Wij geven graag antwoord op al je vragen. In een vrijblijvend en eerlijk adviesgesprek zullen wij alle kosten voorrekenen en de mogelijkheden in kaart brengen. Verder leggen wij uit wat je nog meer van ons kunt verwachten met betrekking tot de door ons geleverde apparatuur. Je kunt contact met ons opnemen door het contactformulier in te vullen. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.

Neem contact met ons op