Horeca keukens

Grootkeukens Emmen

Grootkeukens Emmen

Op zoek naar een professionele keuken in Emmen? Dan kunnen wij je zeker helpen. Wij bieden alles aan op gebied van grootkeuken. Van professionele apparatuur tot het bestek. Alles kunnen wij leveren van alle merken. Omdat we niet merkafhankelijk zijn zullen wij altijd een eerlijke en transparante offerte maken. Wij kijken naar wat jij nodig hebt.

Kijk in onze webshop

Neem een kijkje in de grootkeukens nabij Emmen

In onze showroom 30 km verwijderd van Emmen (Gieten) kun je letterlijk een kijkje in de keuken nemen. Wij hebben een ruime showroom waarin we je alles kunnen laten zien wat wij hebben op gebied van grootkeukens. Met meer dan dertig jaar ervaring weten wij bij Kramer Gieten alles over de sterke en zwakke punten van een merk. Hier adviseren wij onze (potentiële) klanten graag over. Wat wij ook belangrijk vinden is het energie- en waterverbruik en de levensduur van het apparaat. Hier zijn wij altijd open en eerlijk over.

Iedere keuken is anders en daarom kijken wij per keuken naar de situatie om de routing en opstelling van de gewenste apparatuur te optimaliseren. Daarbij houden wij rekening met de HACCP, Arbo, brandveiligheid en natuurlijk efficiency. Als je de juiste grootkeuken hebt gevonden komen wij deze volledig installeren. Daarna kun je het onderhoud aan ons over laten. Voor reparatie of vervanging van een horecakeuken staan wij ook voor je klaar.

Vraag een offerte op maat aan

Neem voor een passende en eerlijke offerte contact met ons op. Dit kan via het contactformulier op onze website in te vullen. Ook zijn wij telefonisch bereikbaar op 0592-262974 of per email info@kramergieten.nl .

Neem contact met ons op