Horeca keukens

Grootkeukens Friesland

Grootkeukens Friesland

Bent u voor uw horecaonderneming op zoek naar nieuwe apparatuur? Wij bieden u een totaalconcept, waarbij we niet alleen de apparatuur kunnen leveren die het beste bij uw wensen past, maar ook met u meedenken over de meest optimale routing. Kramer Gieten is al sinds 1977 specialist in grootkeukens en wij helpen u ook na het installeren van uw nieuwe apparatuur graag met onderhoud en reparaties. Goed werkende apparatuur is immers voor elke horecaonderneming van groot belang. Wij stemmen onze service dan ook altijd op uw wensen af.

Kijk in onze webshop

Alles voor de keuken

Naast apparatuur vindt u bij ons ook serviesgoed, zoals hotelporselein, bestek, uitgiftebuffetten en pannen. Alles wat u nodig heeft voor grootkeukens Friesland kunt u bij Kramer Gieten onder één dak vinden. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij bovendien veel kennis opgebouwd, zodat we u kunnen adviseren over de beste opstelling in uw keuken. Uiteraard houden wij daarbij rekening met alle geldende richtlijnen, zoals Arbo en HACCP.

Bezoek onze showroom

Wilt u weten wat Kramer Gieten voor uw grootkeuken kan betekenen? Dan bent u van harte welkom om een kijkje te nemen in onze showroom. U vindt ons op de Steenkamp 11 in Gieten. Onze klantenkring is zeer divers; naast horecabedrijven richten wij ons bijvoorbeeld ook op verenigingen, scholen en bedrijfsrestaurants. Wanneer u interesse heeft in onze dienstverlening dan bieden wij u graag een vrijblijvend adviesgesprek aan. Heeft u nog vragen? Neemt u gerust contact met ons op via telefoonnummer +31 (0)592 – 262 974 of per email op info@kramergieten.nl.

Neem contact met ons op