Horeca keukens

Grootkeukens Hoogeveen

Grootkeukens Hoogeveen

Voor grootkeukens in Hoogeveen en omgeving bent u van harte welkom bij Kramer Gieten. Wij bieden u niet alleen de meest aantrekkelijke grootkeukens in de regio Hoogeveen, maar zetten ons in om u een totaalconcept te bieden. Zo kunt u ook bij ons terecht voor de meest uiteenlopende hoogwaardige accessoires voor in de professionele keukens, zoals pannen en bijvoorbeeld hotelporselein.

Kijk in onze webshop

Uw professional in grootkeukens nabij Hoogeveen

Wij zijn uw betrouwbare partner wanneer u zoekt naar een ervaren leverancier van grootkeukens in Hoogeveen en omgeving. Zoals onze naam doet vermoeden zijn wij gevestigd in Gieten, maar wij leveren onze grootkeukens ook in Hoogeveen en in diverse andere plaatsen in de wijde omgeving. U bent van harte uitgenodigd eens een bezoek te brengen aan onze showroom, waar u nader kennis kunt maken met ons aanbod. Uiteraard kunt u hier ook optimaal geïnformeerd en geadviseerd worden door onze ervaren specialisten. Wij luisteren naar uw wensen en vertalen dit naar de beste oplossing voor u. Zo weet u zeker dat u gebruik gaat maken van een grootkeuken in de regio Hoogeveen die daadwerkelijk bij u en uw onderneming past.

Leer de grootkeukens nabij Hoogeveen kennen

Heeft u interesse in grootkeukens in de regio Hoogeveen? Kom eens nader kennis met ons maken in onze showroom, aan de Steenkamp 11 in Gieten. Hier staan wij van maandag tot en met vrijdag voor u klaar. Heeft u vragen over de grootkeukens die wij in de regio Hoogeveen aanbieden, of wenst u vrijblijvend advies? U kunt natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen. Bel naar +31 (0)592-262974 of stuur een mail naar info@kramergieten.nl.

Neem contact met ons op