Horeca keukens

Grootkeukens Overijssel

Grootkeukens Overijssel

Zoekt u een professioneel bedrijf dat met u meedenkt over de inrichting van uw grootkeuken? Of het nu gaat om een horecabedrijf, een schoolkantine of een bedrijfsrestaurant, Kramer Gieten is u graag van dienst. Wij zijn gespecialiseerd in horeca keukens en bieden een totaalconcept aan. Dat betekent niet alleen dat u bij ons alles voor uw keuken onder één dak kunt vinden, zoals apparatuur, serviesgoed en kookgerei, maar ook dat u bij ons terecht kunt voor het hele proces vanaf advies tot en met plaatsing, onderhoud en reparatie.

Kijk in onze webshop

Technische dienst

Wanneer u bij ons apparatuur aanschaft voor uw grootkeuken, dan adviseren wij u graag over de juiste routing en opstelling. Dankzij de expertise die wij door jarenlange ervaring hebben opgebouwd, kunnen wij u helpen een optimale indeling te maken, waarbij uiteraard ook wordt voldaan aan de diverse hygiëne- en veiligheidseisen, zoals HACCP en Arbo. Na plaatsing van de apparatuur staat onze eigen technische dienst voor u klaar voor onderhoud en reparaties, zodat uw keuken ten alle tijden goed functioneert.

Vrijblijvend advies

Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek over de mogelijkheden en kosten van grootkeukens Overijssel? Wij staan voor u klaar in onze showroom aan de Steenkamp 11 in Gieten. U kunt ons uiteraard ook telefonisch bereiken op telefoonnummer +31 (0)592 – 262 974 of via email op info@kramergieten.nl. Tijdens een vrijblijvend gesprek kunnen wij samen met u kijken wat de beste oplossing is voor uw grootkeuken en kunnen we de mogelijkheden voor u in kaart brengen. Wij zijn u graag van dienst.

Neem contact met ons op