Horeca keukens

Grootkeukentechniek Drenthe

Grootkeukentechniek Drenthe

Zoekt u een bedrijf dat gespecialiseerd is in grootkeukentechniek in Drenthe? Kramer Gieten is u graag van dienst. Ons klantbestand is divers. We leveren keukentechniek aan hotels, dorpshuizen, sportkantines en kerken. We horen graag van u wat uw wensen zijn zodat we samen met u de juiste apparatuur voor en opstelling van uw grootkeuken in kaart kunnen brengen. Wij hebben bij het ontwerp oog voor Arbowetgeving en veiligheid. Goede keukentechniek is onmisbaar voor een efficiënte bereiding van gerechten. Kom dus snel naar onze showroom om te zien wat er te koop is op dit gebied.

Kijk in onze webshop

Aanbod grootkeukentechniek in Drenthe

Het aanbod in grootkeukentechniek bij Kramer Gieten is gevarieerd. U kunt bij ons terecht voor koffiezetapparaten, kookplaten en ovens op zowel elektrisch als gas, vrieskasten, spoeltafels en afwasmachines. U zult zeker iets vinden dat bij de ruimte en sfeer van uw locatie past. De technische servicedienst van Kramer Gieten zorgt voor de plaatsing, onderhoud en reparatie van uw grootkeukentechniek in Drenthe en omgeving. Wij leveren ook servies met bedrijfslogo’s en in huisstijlkleuren en voor meubilair bent u bij ons ook aan het juiste adres. Is uw budget beperkt? Geen probleem. U vindt bij ons ook tweedehands grootkeukentechniek en meubilair.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen over ons aanbod? Kom dan naar onze showroom aan Steenkamp 11 in Gieten. We zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 8.30 uur tot 17.00 uur. Een afspraak maken buiten deze openingstijden kan natuurlijk ook. Wij adviseren u graag welke keukentechniek het beste bij uw onderneming past. Voor meer informatie zijn we ook bereikbaar op het nummer 0592-262974 of info@kramergieten.nl.

Neem contact met ons op