Horeca keukens

Grootkeukentechniek Groningen

Grootkeukentechniek Groningen

Bent u op zoek naar een bedrijf gespecialiseerd in grootkeukentechniek in Groningen? Breng dan eens een bezoek aan de showroom van Kramer Gieten. Wij leveren onder andere grootkeukentechniek aan horecagelegenheden, bedrijfsrestaurants, zorginstellingen en winkels. Goede keukentechniek levert een belangrijke bijdrage aan het bereidingsproces van etenswaren. Wij bekijken samen met u wat de juiste opstelling van de apparatuur is zodat u uw werkzaamheden zo efficiënt mogelijk kunt uitvoeren. We houden hierbij rekening met Arbo-regelgeving en brandveiligheid. Aan de hand van een tekening of 3d impressie kunnen we laten zien hoe uw grootkeuken er uit komt te zien.

Kijk in onze webshop

Grootkeukentechniek voor horecagelegenheden in Groningen

Bij Kramer Gieten vindt u een groot assortiment aan topkwaliteit apparatuur voor uw grootkeuken. Koffieautomaten, kookstellen, koelkasten, friteuses en waterkokers: u vindt het allemaal bij ons. De grootkeukentechniek die wij leveren is zuinig in verbruik. Zo bespaart u kosten. Kramer Gieten beschikt tevens over een technische servicedienst voor plaatsing, onderhoud en reparatie van grootkeukentechniek in Groningen. Ook voor porselein, bestek en andere keukenbenodigdheden bent u bij ons aan het juiste adres.

Neem contact met ons op

Bezoek onze showroom en kijk welke grootkeukentechniek het beste bij de sfeer van uw locatie past. Onze showroom aan Steenkamp 11 in Gieten is geopend van maandag t/m vrijdag van 8.30 uur tot 17.00 uur. Het maken van een afspraak buiten openingstijden behoort ook tot de mogelijkheden. Voor meer informatie kunt u ook bellen naar het nummer 0592-262974 of een mailtje sturen naar info@kramergieten.nl. Of vul het contactformulier in. Wij adviseren u graag welke keukentechniek het beste bij uw situatie past.

Neem contact met ons op