Horeca keukens

Horeca apparatuur Drenthe

Horeca apparatuur Drenthe

Heeft u een horeca onderneming dan weet u als geen ander hoe belangrijk het is wanneer u op goede apparatuur kunt vertrouwen in uw keuken. De koffiemachine moet het altijd gewoon doen en de koelkast mag het niet zomaar begeven, want dan bederft het eten waar u uw gasten mee wilt verwennen. Daarom levert ons bedrijf al vele jaren kwaliteitsapparatuur aan de horeca. Horeca apparatuur Drenthe voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen, zodat u er lang plezier van heeft ondanks intensief gebruik.

Kijk in onze webshop

Verwen uw gasten met de heerlijkste gerechten met onze horeca apparatuur

U wilt natuurlijk uw gasten in de watten leggen wanneer ze uw bedrijf bezoeken. Daarom maakt u in uw keuken gebruik van onze kwaliteitsapparatuur waar u altijd op kunt vertrouwen. En mocht er onverhoopt toch een storing optreden, dan kunt u een beroep doen op onze eigen technici die meteen in actie komen om het probleem zo snel mogelijk voor u op te lossen. U kunt ons hiervoor dag en nacht bellen.

Wilt u alles weten over onze horeca apparatuur?

Wilt u dat wij u informeren over de apparatuur die wij voor de horeca en andere grootverbruikers kunnen leveren, neemt u dan gerust contact met ons op. U kunt uw vraag stellen via het contactformulier op onze website, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op of proberen uw vraag zo goed en duidelijk mogelijk te beantwoorden. Wilt u liever direct contact dan is de telefoon natuurlijk de snelste manier. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 0592 – 262 974.

Neem contact met ons op