Koffiemachines

Horeca apparatuur Hoogeveen

Horeca apparatuur Hoogeveen

In de horeca wordt over het algemeen gebruik gemaakt van speciaal horeca apparatuur voor het bereiden en bewaren van voedsel en dranken en het reinigen van serviesgoed. De apparaten die hiervoor in particuliere huishoudens worden gebruikt voldoen meestal niet, omdat deze te traag werken om grote hoeveelheden te kunnen verwerken. Wij zijn gespecialiseerd in horeca apparatuur Hoogeveen en leveren voor uw onderneming diverse machines om het werk voor u aangenamer en gemakkelijker te maken.

Kijk in onze webshop

Horeca apparatuur voor diverse toepassingen

Ons bedrijf is gespecialiseerd in het inrichten van grootkeukens voor de horeca. Wij hebben jarenlange ervaring en kunnen u daarom goed adviseren over de voor uw situatie beste oplossingen. Ook een groot voordeel van ons bedrijf is dat wij een eigen technische dienst hebben die dag en nacht voor u klaarstaat. Zo kunnen wij storingen aan uw apparaten zo snel mogelijk oplossen, zodat u geen of zo min mogelijk omzetverlies lijdt. U kunt ons altijd bellen als er een storing is en wij lossen het zo snel mogelijk voor u op.

Wilt u uw keuken inrichten met horeca apparatuur van topkwaliteit?

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening en de apparatuur die wij kunnen leveren, neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer 0592 – 262 974. Wilt u uw vraag liever per e-mail stellen, vul dan het contactformulier op onze website in. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Neem contact met ons op