Horeca keukens

Horeca inrichting Drenthe

Horeca inrichting Drenthe

Bent u op zoek naar een specialist in horeca inrichting in Drenthe? Neem eens contact op met Kramer Gieten. Als ervaren partij kunnen wij een complete horeca inrichting plaatsen, maar ook onderdelen leveren en onderhoud plegen.

Kijk in onze webshop

Een passend ontwerp voor uw horeca interieur in Drenthe

Om de perfecte horeca inrichting te kunnen neerzetten in Drenthe moeten we uw wensen duidelijk voor ogen  hebben. Alleen als we weten wat u wilt kunnen we u 100% tevreden stellen. Met deze informatie beginnen we met een ontwerp. We kunnen alle meubelen en apparatuur laten zien in onze showroom, zodat u weet waar we het over hebben. We zorgen er altijd voor dat het ontwerp voldoet aan de hygiëne-, milieu- en veiligheidseisen van onder andere HACCP en ARBO.

We kunnen u adviseren over de algehele inrichting, maar ook over specifieke apparaten. Omdat we jaren in het vak zitten weten we precies wat de apparatuur u kan bieden. Dit delen we graag met u, zodat u weet wat u kunt verwachten en waar u voor betaalt. Soms kunt u een deel van de investering terug krijgen, dankzij de EIA Regeling. Dit staat voor de Energie Investering Aftrek. Wij informeren u graag hierover.

Service, tijdens en na levering van uw horeca inrichting in Drenthe

Bent u tevreden met het ontwerp? Dan gaan wij de horeca inrichting voor u installeren in Drenthe. Dit wordt gedaan door een team van vakkundige monteurs die precies weten hoe en waar de inrichting geplaatst moet worden.

Onze service houdt op niet als de horeca inrichting is geplaatst. Mocht u nog ergens tegen aan lopen, dan horen we het graag. Wij zijn ook in te zetten bij reparatie en onderhoud. Onze medewerkers in Drenthe zijn u graag tot dienst!

Neem contact met ons op