Horeca keukens

Horeca inrichting Groningen

Horeca inrichting Groningen

Voor een specialist in horeca inrichting in Groningen gaat u naar Kramer Gieten B.V.. Wij zijn zeer ervaren in het ontwerpen en plaatsten van horeca inrichtingen. Alles wat u nodig heeft voor uw horeca inrichting in Groningen vindt u bij Kramer Gieten.

Kijk in onze webshop

De perfecte horeca inrichting in Groningen

Kramer Gieten is niet alleen ervaren in het plaatsen en onderhouden van horeca inrichtingen, wij kunnen een compleet nieuwe inrichting ontwerpen en installeren. Een passend ontwerp kan alleen worden gemaakt als uw wensen duidelijk in kaart zijn gebracht. Uw smaak en de gewenste sfeer vormen de basis voor ieder ontwerp. We zorgen er altijd voor dat onze ontwerpen voldoen aan de hygiëne-, milieu- en veiligheidseisen van onder andere HACCP en ARBO. Alle opties kunnen we laten zien in de showroom, zodat u een goed beeld heeft van hoe uw horeca inrichting in Groningen eruit komt te zien.

Wij kunnen u adviseren over trendy meubels, een goede routing, maar ook over specifieke horeca apparaten. Wij weten precies welke apparaten passen in uw inrichting en wat de levensduur is van deze. Bepaalde apparatuur kan u op termijn geld opleveren, omdat deze apparatuur bijvoorbeeld extra zuinig is of erg snel te bedienen is.

Kramer Gieten is u partner in horeca inrichting in Groningen!

Zodra het ontwerp door u is goedgekeurd wordt de inrichting geleverd en geplaatst in uw horecagelegenheid in Groningen. Dit wordt gedaan voor een team van ervaren en vakkundige monteurs. Mocht u achteraf ergens tegen aan lopen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zijn u ook tot dienst als het gaat om vervangen, reparatie en onderhoud.

Neem contact met ons op