Horeca keukens

Horeca inrichting

Horeca inrichting

Voor een ervaren specialist in horeca inrichting bent u bij Kramer Gieten aan het juiste adres. Wij adviseren, installeren en repareren. Alles wat u nodig heeft voor een sfeervolle horeca inrichting vindt u bij Kramer Gieten.

Kijk in onze webshop

De perfecte horeca inrichting begint bij een goed ontwerp

Een passende horeca inrichting begint bij een ontwerp dat aansluit bij uw wensen en smaak.  Onze ontwerpen voldoen altijd aan de hygiëne-, milieu- en veiligheidseisen van onder andere HACCP en ARBO. De routing wordt direct vastgelegd in het ontwerp. Wij begrijpen dat uw personeel snel moeten kunnen handelen om aan de klantvraag te kunnen voldoen. Wij ontwikkelen dan ook altijd een efficiënte route.

In het ontwerpproces brengen wij tevens een advies uit over de meubels en apparatuur. Wij weten welke meubels en apparaten lang meegaan. Bepaalde apparatuur kan u op termijn zelfs geld opleveren, omdat deze apparatuur bijvoorbeeld extra zuinig is of super snel te bedienen is. Wij kunnen tevens berekenen of u in aanmerking komt voor de EIA. EIA staat voor de Energie Investering Aftrek, een aftrek dat de aanschaf een stuk interessanter kan maken.

Passie voor horeca inrichting

Als het ontwerpt is goedgekeurd proberen we het meubilair en de apparatuur zo snel mogelijk te installeren. Dit wordt gedaan door gekwalificeerde monteurs met jarenlange ervaring. Zij weten precies waar het interieur moet worden geplaatst en maken alles gebruiksklaar.

U kunt altijd bij Kramer Gieten terecht, ook na plaatsing van uw horeca inrichting. Indien er een storing ontstaat staat ons team voor u klaar. Wij komen zo snel mogelijk langs voor vervanging of reparatie, zodat u snel weer aan de slag kunt.

Neem contact met ons op