Horeca keukens

Horeca Interieur

Kramer Gieten Horeca Interieur

Kramer Gieten is dé specialist in horeca interieur. Met jarenlange ervaring in de horecabranche kunnen we u optimaal adviseren en voorzien in uw interieur behoeften. Van een sfeervol ontwerp tot toekomstig onderhoud, u regelt alles bij Kramer Gieten Horeca Interieur.

Kijk in onze webshop

Een passend ontwerp voor uw horeca interieur

Voorafgaand aan de levering gaan we met u om tafel om uw wensen en eisen in kaart te brengen. We adviseren u over de mogelijkheden en maken een ontwerp dat de juiste uitstraling creëert. Hierbij houden we altijd rekening met hygiëne-, milieu- en veiligheidseisen van onder andere  HACCP en ARBO. In het ontwerp wordt de juiste routing voor u bepaald, die essentieel is voor het welslagen van uw horecabedrijf.

Als ervaringsdeskundige adviseren we u over de te gebruiken apparaten. Wij weten welke merken kwaliteit bieden en wat de levensduur is. Horeca interieur is een investering, maar uit kwaliteitsapparatuur valt op lange termijn vaak geld te halen. Dit is apparatuur dat bijvoorbeeld zuinig is of snel te bedienen is, waardoor meer klanten geholpen kunnen worden. Voor veel apparaten geldt tegenwoordig de EIA regeling, oftewel de Energie Investering Aftrek. Door deze aftrek kan de aanschaf voordelig uitvallen.

Service, tijdens en na levering van uw horeca interieur

Heeft u een keuze gemaakt? Dan levert Kramer Gieten Horeca Interieur de onderdelen zo snel mogelijk. Wij werken met ervaren monteurs die het interieur op de gewenste plek plaatsen en apparaten op juiste wijze installeren. Zo kunt u direct gebruik maken van uw horeca interieur.

Ook na levering bieden wij de nodige service. Voor vervanging en reparatie bent u bij Kramer Gieten aan het juiste adres. Wij begrijpen dat een storing zo snel mogelijk moet worden opgelost om het werkproces gaande te houden. Wij zijn u dan ook direct tot dienst.

Neem contact met ons op