Horeca keukens

Horeca keuken laten ontwerp

Hulp bij ontwikkeling van een horeca keuken ontwerp

De ontwikkeling van een horeca keuken ontwerp brengt vaak heel wat met zich mee. Zo zal er eerst een inventarisatie gemaakt moeten worden van de verschillende keukenmachines die in de keuken verwerkt moeten worden. Kiest u enkel voor basisbehoeften als een koelkast, een vrieskist en een frituur. Of wilt u ook de mogelijkheid hebben om smoothies te maken, uw eigen deeg te ontwikkelen, broden te bakken, enzovoorts. Daarbij heeft u de keuze tussen apparaten die in de keuken ingebouwd zijn en losse apparatuur. Het fijne aan losse apparatuur is dat u dit door de keuken kunt verplaatsen. Een nadeel is echter dat het meer ruimte in beslag neemt, wanneer dit op het werkblad staat.

Kijk in onze webshop

Horeca keuken ontwerp ontwikkelen doet u niet alleen

Het ontwikkelen van een horeca keuken ontwerp hoeft u niet alleen te doen. Het is verstandig om de hulp van uw medewerkers in te schakelen. Zij zullen immers het grootste deel van de tijd in de keuken doorbrengen. Inventariseer wat hun voorkeuren zijn, om op basis daarvan aan de slag te kunnen gaan met het horeca keuken ontwerp. Ook kunt u bij andere horecagelegenheden kijken, op welke manier zij omgaan met de inrichting van hun keuken.

Advies bij een horeca keuken ontwerp

Naast het advies wat uw medewerkers en andere horecagelegenheden u kunnen bieden, kunt u ook een specialist op het gebied van horeca keukens inschakelen. Een voorbeeld van zo’n specialist is Kramer Gieten. Deze partij heeft een ruime ervaring in de ontwikkeling van horeca keukens voor verschillende soorten horecagelegenheden. Zo’n partij kan u van advies voorzien en daarbij hulp bieden bij het daadwerkelijke ontwerp van de keuken.

Neem contact met ons op