Horeca keukens

Horeca keuken ontwerp

Horeca keuken ontwerp

Een horeca keuken moet zo efficiënt mogelijk zijn ingericht. Meestal zijn er meerdere mensen tegelijk aan het werk en die moeten elkaar niet of in ieder geval zo min mogelijk in de weg lopen. De chef kok moet zijn werk goed en snel kunnen doen. Het keukenpersoneel moet hem daarbij zo goed mogelijk kunnen ondersteunen. Bedienend personeel moet vlot kunnen doorlopen met gerechten voor de gasten en de afgeruimde borden en bestek. Een horeca keuken ontwerp moet daarom aan hoge eisen voldoen.

Kijk in onze webshop

Wij helpen u graag met een goed horeca keuken ontwerp

Kramer in Gieten is gespecialiseerd in het ontwerpen van professionele keukens. Wij helpen u dan ook graag met het een horeca keuken ontwerp. U geeft aan wat u nodig heeft en wij zorgen ervoor dat er in de beschikbare ruimte een zo efficiënt mogelijk ontwerp wordt gemaakt. Hierbij wordt uiteraard rekening gehouden met de hoeveelheid mensen die in de keuken moeten werken en waar zij hun werkplek hebben. Er wordt efficiënt gebruik gemaakt van beschikbare leidingen en aansluitpunten voor apparatuur.

Vraag nu een offerte voor uw professionele horecakeuken

Wilt u een horeca keuken laten ontwerpen, neem dan nu contact met ons op. U kunt ons bereiken via ons e-mailadres info@kramergieten.nl. Wilt u direct antwoord op uw vraag of een afspraak maken dan kunt u ons bellen op telefoonnummer 0592 – 262 974. Wij gaan graag voor u aan de slag om voor u een mooie en professionele horeca keuken te ontwerpen waar u vele jaren met plezier aan het werk bent.

Neem contact met ons op