Horeca keukens

Horeca keuken

Horeca keuken

Wilt u een horeca keuken laten installeren? Kramer Gieten is uw partner in deze! Wij hebben jarenlange ervaring in de horeca en installeren keukens en apparaten van topkwaliteit.

Kijk in onze webshop

Een juist ontwerp vormt de basis voor de juiste horeca keuken

Uw horecagelegenheid valt of staat met de keuken. Alleen in een goede keuken kunt u gerechten op tafel zetten die uw klanten tevreden stellen. Kramer Gieten adviseert u graag over keukenapparatuur voor de horeca. Wij zijn bekend met de merken en weten welke specifieke eigenschappen de apparaten hebben. We delen onze kennis graag met u, zodat u weet wat u kunt verwachten en waar u voor betaalt.

Kramer Gieten levert niet alleen keukenonderdelen en apparatuur, wij ontwerpen en plaatsen complete horeca keukens. Een horeca keuken ontwerpen we altijd op basis van uw wensen. We brengen de mogelijkheden in kaart en kunnen alle onderdelen laten zien in onze showroom. Hoe de inrichting er ook uit komt te zien, wij zorgen er altijd voor dat uw bedrijfsrestaurant voldoet aan de hygiëne-, milieu- en veiligheidseisen van onder andere HACCP en ARBO.

Een professionele horeca keuken laat u plaatsen door Kramer Gieten

Bent u tevreden met het ontwerp? Dan proberen we de horeca keuken zo snel mogelijk te leveren. Ons team van vakkundige monteurs zal de keuken installeren volgens het ontwerp. Ze maken alles gebruiksklaar, zodat uw koks direct aan de slag kunnen.

Loopt u achteraf tegen een mankement of probleem aan? Schroom niet om contact op te nemen. Kramer Gieten is u ook tot dienst als het gaat om reparatie of vervanging.

Neem contact met ons op