Horeca keukens

Horeca keukens Assen

Horeca keukens Assen

Voor horeca keukens in Assen gaat u naar Kramer Gieten. Kramer Gieten zit bijna 40 jaar in het keukenvak en biedt een breed assortiment aan horeca apparatuur. Wij leveren losse apparatuur, maar ontwerpen en plaatsen ook complete horeca keukens. Dit doen wij in heel Nederland, waaronder Assen. Wilt u meer weten? Lees voor al verder of neem een kijkje op onze website!

Kijk in onze webshop

Voor het ontwerpen en plaatsen van horeca keukens in Assen

Kramer Gieten levert veelal horeca keukens aan onder meer horeca, kantines, winkels, zorginstellingen en scholen. Een dergelijke klus begint altijd met een inventarisatiegesprek. Wij vernemen wat de klant wil en verwacht, en gaan vervolgens aan de slag met een ontwerp. Binnen ons ontwerp houden we rekening met functionaliteit, routing en natuurlijk met de wettelijke veiligheidseisen.

Wilt u ook een horeca keuken laten ontwerpen door Kramer Gieten? Maak vooral een afspraak met een van onze specialisten. Onder het genot van een kop koffie gaat hij of zij voor u aan de slag in onze showroom. Hier kunt u zich meteen laten inspireren door de horeca keukens die opgesteld staan.

Kramer Gieten is uw specialist in horeca keukens in Assen

Na het plaatsen van de horeca keuken in Assen voorziet de specialist van Kramer Gieten u en uw personeel van de nodige instructies. Heeft u later nog vragen over het gebruik van de keuken of wellicht het onderhouden van deze? Ook dan staan we voor u klaar. Tevens kunt u ons inschakelen voor reparaties, mocht er een defect ontstaan.

Neem contact met ons op