Horeca keukens

Horeca keukens Beilen

Horeca keukens Beilen

Kramer Gieten uit Beilen is gespecialiseerd in horeca keukens, zowel het ontwerpen van horeca keukens als het leveren van apparatuur. Dit doen wij al bijna twintig jaar voor klanten uit Beilen, maar ook de rest van Nederland. Dankzij onze ervaring en kennis kunnen wij klanten optimale service en kwaliteit bieden.

Kijk in onze webshop

Horeca keukens op maat in Beilen

Kramer Gieten Beilen verzorgt het gehele proces omtrent horeca keukens. Van de eerste schets tot de laatste schroef, wij regelen het voor u. Bij het ontwerp houden we uiteraard rekening met uw wensen en budget, en denken we na over slimme routing. We stellen de juiste apparatuur samen waar u en uw personeel jaren gebruik van kunnen maken. Bij het samenstellen van horeca keukens houden we uiteraard ook rekening met veiligheidseisen van onder andere de Arbo en HACCP.

Bent u blij met het ontwerp? Dan gaan onze specialisten over tot plaatsing. Wij maken uw keuken klaar voor gebruik, zodat u direct uw klanten kunt bedienen in Beilen. Na oplevering geeft onze monteur u en uw keukenpersoneel uiteraard de nodige instructies.

Kramer Gieten Horeca Keukens in Beilen staat voor u klaar

Staat de keuken? Dat betekent niet dat u niet meer bij ons terecht kunt. Wij leveren service voor, tijdens en na oplevering van keukens. U kunt bij ons terecht voor vragen en advies, en natuurlijk voor onderhoud. Mocht er een defect ontstaan, dan zijn we u ook direct van dienst. Onze technische dienst is 24/7 bereikbaar voor klanten.

Neem contact met ons op