Horeca keukens

Horeca keukens Drenthe

De beste horeca keukens Drenthe

Bent u op zoek naar horeca keukens Drenthe? Kramer Gieten helpt u bij het inrichten van uw horeca keuken. Hierbij gaat het niet louter om de apparatuur, maar wij voorzien u ook van professioneel advies. Dit doen wij inmiddels al bijna 40 jaar. Bij ons weet u dus zeker dat u naast kwaliteit ook goed advies krijgt van ervaren vakmensen.

Kijk in onze webshop

Ontwerp horeca keukens Drenthe

Kramer Gieten helpt u van het begin tot het einde bij het plaatsen van de apparatuur, dit begint bij het ontwerp en eindigt bij de plaatsing. Bij het ontwerpen van een keuken gaan we vanzelfsprekend niet over één nacht ijs. Bij het ontwerpen houden we rekening met uw wensen, de opstelling van de apparatuur en routing. Andere aspecten die aan de orde komen bij het maken van een ontwerp zijn efficiency, Arbo, brandveiligheid en HACCP. Na het leveren van apparatuur staan wij eveneens voor u klaar. Om na oplevering te weten hoe de apparatuur het best kan worden gebruikt, geven wij aan u en uw keukenpersoneel instructies. Bovendien zullen wij u bij onderhoud of mogelijke defecten terzijde staan. Service staat bij ons zoals u mag verwachten voorop. Onze technische dienst is 24 uur per dag en zeven dagen per wek bereikbaar.

Offerte en contact

Wenst u meer informatie of wilt u de apparatuur bekijken? Voor meer informatie, advies of inspiratie kunt u bij ons langskomen in onze showroom in Gieten. Wilt u aanvullende informatie over onze diensten? Hiervoor kunt u telefonisch contact opnemen met +31 (0)592 – 262 974 of per mail naar info@kramergieten.nl. Voor de beste horeca keukens Drenthe staat Kramer Gieten voor u klaar.

Neem contact met ons op

Titel

Ga naar de bovenkant