Horeca keukens

Horeca keukens Emmen

Horeca keukens Emmen

Al twintig jaar levert Kramer Gieten horeca keukens in Emmen. Wij verzorgen zowel het ontwerp als de montage van keukens voor klanten in onder andere Emmen. Kwaliteit en service staan hoog in ons vaandel, en dit leveren we bij elk project. Kramer Gieten uit Emmen regelt alles van A tot Z, van het ontwerp tot de plaatsing van horeca keukens.

Kijk in onze webshop

Duurzame en slimme horeca keukens in Emmen

Een nieuwe horeca keuken begint met een ontwerp op maat. We spelen in op uw wensen en houden rekening met uw budget. Tevens kijken we naar de routing in de keuken en houden we rekening met de veiligheidseisen van de Arbo en HACCP.

Als u het ontwerp heeft goedgekeurd gaan onze monteurs voor u aan de slag. Zij maken de keuken gereed voor gebruik en geven u en uw personeel instructies.

24/7 Service voor horeca keukens bij Kramer Gieten in Emmen

Als de keuken is geleverd houdt onze dienstverlening niet op. Wij staan klaar voor service en advies. Heeft u nog een vraag over bijvoorbeeld de apparatuur of het onderhoud, dan horen we graag van u. Laat u het onderhoud liever door ons uitvoeren, dan is dat zeker mogelijk. Ook staan wij voor u klaar als u problemen heeft. Onze technische dienst is 24/7 bereikbaar.

Wilt u weten wat Kramer Gieten voor uw horeca gelegenheid in Emmen kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op! Wij zijn telefonisch bereikbaar op +31 (0)592 – 262 974 en u kunt informatie opvragen per mail via info@kramergieten.nl. Wij horen graag van u!

Neem contact met ons op