Horeca keukens

Horeca keukens Friesland

Horeca keukens Friesland

Voor hoogwaardige horeca keukens, perfect afgestemd op uw horecagelegenheid in Friesland gaat u naar Kramer Gieten. Kramer Gieten heeft jarenlange ervaring in de horeca en ontwerpt, levert en plaatst horeca keukens zoals u wilt!

Kijk in onze webshop

Horeca keukens op maat voor uw bedrijf in Friesland

U kunt alleen goede gerechten serveren als uw keuken de juiste mogelijkheden biedt. Een keuken is dan ook een ontzettend belangrijk onderdeel binnen het horecabedrijf. Kramer Gieten nabij Friesland kan u adviseren over keukenapparatuur en kan een ontwerp opstellen dat volledig voldoet aan uw wensen en behoeften.

Een ontwerp begint met een inventarisatie van uw wensen. Deze vullen wij aan met onze deskundige adviezen. Wij zijn bekend met de apparatuur en dragen verschillende mogelijkheden aan. Zo ontwikkelen we samen met u de perfecte keuken voor uw onderneming in Friesland. Op basis van dit gesprek maken we een duidelijk ontwerp en bijbehorende prijsopgave zodat u precies weet wat u kunt verwachten.

Horeca keukens in Friesland van topkwaliteit

Hoe de complete keuken er ook uit komt te zien, deze zal worden gevuld met hoogwaardig keukenapparatuur. Ons keukenapparatuur is van topkwaliteit en voldoet aan de huidige hygiëne-, milieu- en veiligheidseisen, zoals de eisen van HACCP en ARBO.

Naast kwaliteit biedt Kramer Gieten nabij Friesland de nodige service. Wij installeren onze keukens en maken deze volledig gebruiksklaar. Loopt u later nog ergens tegen aan of ontstaat er een defect? Ook dan zijn we u graag van dienst. Wij verzorgen onderhoud, reparties en vervangen indien nodig het desbetreffende keukenonderdeel.

Neem contact met ons op