Horeca keukens

Horeca keukens Groningen

Horeca keukens Groningen

Dankzij jarenlange ervaring in de horeca branche kan Kramer Gieten nabij Groningen u als geen ander adviseren over horeca keukens. Wij leveren en plaatsen hoogwaardige horeca keukens voor verschillende soorten horeca ondernemingen in Noord Nederland. Ook uw horecabedrijf in Groningen voorzien we graag van de juiste grootkeuken!

Kijk in onze webshop

Horeca keukens voor succesvolle ondernemingen in Groningen

De keuken is een belangrijk onderdeel van de horecagelegenheid, misschien wel het belangrijkste onderdeel. Hoe gezellig uw restaurant, eetcafé, cafetaria, strandtent of hotel er ook uitziet, als het eten niet goed en efficiënt wordt bereidt zal uw gast niet tevreden zijn. Kramer Gieten nabij Groningen helpt ondernemers aan keukens die bijdragen aan een efficiënte en hygiënische werkwijze in hun horecabedrijf, en zorgen zo voor tevreden gasten. En daar draait het tenslotte om!

Horeca keukens in Groningen afgestemd op uw wensen en behoeften

Kramer Gieten levert keukenonderdelen en losse apparatuur, maar kan ook complete horeca keukens ontwerpen en plaatsen. Een ontwerp is altijd gebaseerd op uw wensen en behoeften. Wij kennen de producten door en door en dragen verschillende opties aan. Zo creëren we samen met u de perfecte horeca keuken voor uw onderneming. Uiteraard voldoen onze producten aan de hygiëne-, milieu- en veiligheidseisen van HACCP en ARBO.

Als u tevreden bent met het ontwerp komen onze monteurs de complete keuken installeren. Uw koks kunnen meteen aan de slag. Ontstaat er op de lange termijn een mankement? Ook dan staan we voor u klaardoor middel van reparatie of vervanging.

Neem contact met ons op