Horeca keukens

Horeca keukens Hoogeveen

Horeca keukens Hoogeveen

Voor een specialist in horeca keukens in Hoogeveen gaat u naar Kramer Gieten. Kramer Gieten is een onafhankelijke totaalleverancier voor horecabedrijven in heel Nederland. Wij leveren al jaren horeca keukens aan bedrijven in onder andere Hoogeveen. Ook u zijn we graag van dienst!

Kijk in onze webshop

Horeca keukens op maat in Hoogeveen

Kramer Gieten is al bijna 40 jaar de leverancier van horeca keukens in Nederland. Wij leveren dan ook niet alleen apparatuur, wij geven advies en stellen complete horeca keukens samen voor bedrijven in onder andere Hoogeveen. Horeca keukens die perfect aansluiten op uw wensen en de verwachtingen van uw personeel en klanten. Een ontwerp begint dan ook met een inventarisatiegesprek. Op basis van uw wensen en budget gaan wij aan de slag. Wij kijken niet alleen naar de technische mogelijkheden, wij kijken naar functionaliteit, sfeer en houden rekening met routing. Het ontwerpen van horeca keukens is dan ook een uitdaging die we graag aan gaan met u!

Kramer Gieten ontwerpt horeca keukens altijd volgens de strenge eisen van de Arbo en HACCP, en wij houden rekening met de brandveiligheid.

Service, ook na het leveren van horeca keukens in Hoogeveen

De service van Kramer Gieten houdt niet op na het leveren van de keuken. Wij voorzien u van instructies en blijven altijd bereikbaar voor vragen over apparatuur en onderhoud. Mochten er op de lange termijn defecten ontstaan, dan staan we voor u klaar. Onze technische dienst is 24 uur per dag en zeven dagen per week bereikbaar voor klanten.

Neem contact met ons op