Koelen

Horeca koeltechniek Drenthe

Horeca koeltechniek Drenthe

Zoekt u een bedrijf in Drenthe dat gespecialiseerd is in horeca koeltechniek? Wij van Kramer Gieten helpen u graag verder. Laat ons weten wat uw wensen zijn. Wij adviseren u graag over de juiste koeltechniek voor uw horecaonderneming. Dankzij onze koeltechniek blijven de etenswaren die u verkoopt lange tijd vers. Wij hebben voor zowel grote als kleine ruimtes geschikte koelapparatuur en bekijken graag met u hoe u uw ruimte zo efficiënt mogelijk kunt benutten. Omdat de apparatuur die wij leveren verschillende dieptes en breedtes hebben, is er veel mogelijk. Kom snel naar onze showroom om te zien wat wij te bieden hebben.

Kijk in onze webshop

Horeca koeltechniek Drenthe bij Kramer Gieten

Bij Kramer Gieten vindt u een ruim aanbod aan horeca koeltechniek van diverse topmerken zoals Elektrolux. De koel- en vriesapparatuur die wij in Drenthe leveren is een combinatie van de nieuwste techniek en mooi design. De apparatuur is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en kleuren. U kiest koeltechniek die het beste bij sfeer van uw onderneming past. Met de koelbuffetten en koelvitrines presenteert u uw etenswaren op de juiste wijze aan uw klanten en gasten. De gekoelde werkbanken maken het mogelijk om uw gerechten op hygiënische wijze te bereiden. Daarbij is de koeltechniek die wij leveren laag in energieverbruik.

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over horeca koeltechniek in Drenthe? Onze showroom is geopend van maandag t/m vrijdag van 8.30 uur tot 17.00 uur. Het is ook mogelijk om een afspraak te maken op een tijd die u het beste uitkomt. Het adres van Kramer Gieten is Steenkamp 11, 8461 VC Gieten. Wij zijn te bereiken op het telefoonnummer 0592-262974 of via info@kramergieten.nl. U kunt ook het contactformulier op deze website invullen. Wij bellen u dan terug om uw vragen te beantwoorden.

Neem contact met ons op