Koelen

Horeca koeltechniek Groningen

Horeca koeltechniek Groningen

Bent u zich aan het oriënteren op het aanbod van horeca koeltechniek in Groningen? Bij Kramer Gieten is voor iedere horecagelegenheid de juiste koeltechniek te vinden. Wij leveren koeltechniek aan verschillende horecabedrijven, hotels en scholen. Ook delicatessenzaken en restaurants met front cooking zullen koelapparatuur bij ons vinden die aan de wensen voldoet. Onze koeltechniek draagt bij aan de houdbaarheid van de voedingsmiddelen die u verkoopt maar ook aan een mooie presentatie van uw gerechten.

Kijk in onze webshop

Aanbod horeca koeltechniek Groningen bij Kramer Gieten

Wij hebben een ruim aanbod op het gebied van horeca koeltechniek voor in de keuken. U kunt bij ons terecht voor koelcellen, vriescellen, koelkasten en vrieskasten. Ook vindt u in ons assortiment koelbuffetten en koelvitrines en gekoelde werkbanken waaraan het makkelijk en hygiënisch werken is. De koelapparatuur is in verschillende breedtes en dieptes verkrijgbaar. Daardoor kan de beschikbare ruimte optimaal worden benut. Wij kijken samen met u welke opstelling het meest efficiënt is. U kunt kiezen voor een koel- of vrieskast met een glasdeur of een dichte deur in verschillende kleuren. De horeca koeltechniek die Kramer Gieten in Groningen levert, is laag in energieverbruik. Dat is goed voor uw nota en voor het milieu.

Neem contact met ons op

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. We zijn te bereiken op het nummer 0592-262974. U kunt ook een mail sturen naar info@kramergieten.nl. of het contactformulier op deze website invullen. Wij bellen u dan terug om uw vragen te beantwoorden en informatie te geven. Onze showroom is te vinden aan Steenkamp 11 in Gieten. U kunt daar op maandag t/m vrijdag van 8.30 uur tot 17.00 uur binnenlopen. Een afspraak buiten de vaste openingstijden is ook mogelijk.

Neem contact met ons op