Meubilair

Horeca meubilair Groningen

Horeca meubilair Groningen

Kramer Gieten is uw partner wanneer u horeca meubilair in Groningen nodig heeft. Wij bieden u de meest uiteenlopende zaken voor horecagelegenheden, waaronder ook meubilair en bijvoorbeeld professionele keukens. Wij kunnen u horeca meubilair in Groningen leveren dat goed past bij uw smaak en de stijl van de horecagelegenheid. Wij vinden het dan ook belangrijk dat u bij ons altijd precies dat kunt vinden wat u zoekt om uw horecagelegenheid een boost te geven. Wij hebben ook tegen ieder budget het perfecte horeca meubilair voor in Groningen.

Kijk in onze webshop

Ook voor gebruikt horeca meubilair in Groningen

Wij bieden u een aantrekkelijke collectie professioneel nieuw horeca meubilair, maar wij kunnen u ook professioneel tweedehands horeca meubilair in Groningen leveren. Dit gebruikte horeca meubilair is vanzelfsprekend aantrekkelijker geprijsd. Ook hiervan hebben wij een ruime collectie, zodat u meer dan voldoende te kiezen heeft. Wij staan garant voor de duurzaamheid en de hoogwaardige kwaliteit van al het horeca meubilair dat wij in Groningen kunnen leveren, zowel van het nieuwe als van het gebruikte horeca meubilair.

Bezoek onze showroom

U kunt de ruime en gezellige showroom van Kramer Gieten bezoeken aan de Steenkamp 11 in Gieten. Wij staan hier graag voor u klaar. Uiteraard bent u ook altijd welkom om vrijblijvend contact met ons op te nemen wanneer u meer informatie of advies wenst. U kunt dan een mail sturen aan info@kramergieten.nl of bellen naar +31 (0)592-262974. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, op basis van uw gelegenheid, uw wensen en uw budget.

Neem contact met ons op