Porselein

Horeca servies Drenthe

Horeca servies Drenthe

Wilt u nieuw horeca servies in Drenthe aanschaffen? U bent van harte welkom bij Kramer Gieten. Wij zijn gevestigd in de plaats Gieten en zijn vanuit de gehele provincie Drenthe uitstekend bereikbaar. Wij nodigen u uit eens een bezoek te brengen aan onze sfeervol ingerichte showroom, waar u ook direct de mogelijkheden kunt bekijken op het gebied van horeca servies in Drenthe. Tevens vindt u tal van andere zaken in onze showroom, van hotelporselein en keukengerei tot bedrijfsmeubilair en professionele keukens.

Kijk in onze webshop

Uw horeca servies nabij Drenthe aanschaffen

Wij staan graag voor u klaar wanneer u uw horeca servies voor in Drenthe aan wilt schaffen bij een ervaren onderneming. Wij hebben een jarenlange ervaring en weten precies welke hoge kwaliteit ondernemers verwachten. Wij streven er dan ook naar altijd te voldoen aan de hoge eisen op het gebied van kwaliteit en duurzaamheid, zoals het hoort. Als u uw horeca servies nabij Drenthe aanschaft in onze showroom, dan bent u niet alleen zeker van de uitstekende kwaliteit van het servies, maar ook van de aangename prijs die u hiervoor betaalt. Bij ons profiteert u altijd van een prijs-kwaliteitverhouding die in uw voordeel ligt.

Wij adviseren u graag

Uiteraard heeft u de keuze uit diverse soorten mooi horeca servies in Drenthe. Wij staan voor u klaar met meer informatie en passend advies wanneer u dit wenst. Bezoek onze showroom aan de Steenkamp 11 in Gieten of neem vrijblijvend contact op door te bellen naar +31 (0)592-262974 of te mailen naar info@kramergieten.nl.

Neem contact met ons op