Horeca wasmachine kopen

Hulp bij een horeca wasmachine kopen voor uw pand

Een horeca wasmachine kopen is wellicht niet het eerste waaraan u denkt, wanneer u uw pand inricht. Toch zijn er verschillende soorten horecagelegenheden, waarin de aanschaf van een wasmachine het overwegen waard is. Denk bijvoorbeeld aan een restaurant met een groot aantal werknemers. U wilt medewerkers niet verplichten hun eigen kleding te wassen. Met een horeca wasmachine neemt u deze taak van ze over. Ook in een hotel komt een horeca wasmachine logischerwijs goed van pas. Een horeca wasmachine kopen vergt een iets andere aanpak, dan het kopen van de wasmachine voor uw woning. Kramer Gieten helpt u hier graag bij!

Advies bij een horeca wasmachine kopen

Bij een horeca wasmachine kopen zijn er verschillende factoren om rekening mee te houden. Denk bijvoorbeeld aan het energieverbruik van de wasmachine. U wilt voorkomen dat u aan het eind van iedere maand tegen een hoge energierekening aanloopt. Door iets meer te investeren in duurzamere apparatuur, zal uw energierekening lager uitvallen. Ook kunnen we u adviseren over mogelijkheden om de horeca wasmachine in te bouwen. Datzelfde geldt overigens voor apparaten die u in uw horecakeuken wilt laten plaatsen. Tot slot speelt ook de prijs van een horeca wasmachine een grote rol.

Horeca wasmachine kopen bij Kramer Gieten

Staat u op het punt een horeca wasmachine te kopen? Neem in dat geval vrijblijvend contact met ons op, zodat we u hierover kunnen adviseren. Samen zoeken we naar een horeca wasmachine, die op uw wensen aansluit. Op het moment dat u een geschikt model gevonden heeft, zorgen wij voor de levering hiervan. Zo heeft u hier geen omkijken meer naar en kunt u de wasmachine al snel gebruiken.