Hotelkeuken Groningen

Nieuwe hotelkeuken in Groningen laten ontwerpen

Op zoek naar een nieuwe hotelkeuken in Groningen? Kramer Gieten voorziet u graag van persoonlijk advies. Samen maken we een inventarisatie van uw wensen, om op basis daarvan tot geschikte apparatuur te kunnen komen. Gaat u voor een keuken met veelal inbouwapparaten, of geeft u de voorkeur aan losse apparatuur? Het fijne aan losse keukenapparaten is dat u deze door de keuken heen kunt verplaatsen. Zo staan medewerkers elkaar niet in de weg. Andersom heeft een inbouwapparaat het voordeel, dat deze minder ruimte op een keukenblad inneemt. Wij hebben een jarenlange ervaring in de levering van verschillende apparaten voor een hotelkeuken in Groningen.

Complete hotelkeuken in Groningen plaatsen

Kramer Gieten biedt u verschillende mogelijkheden. U kunt bij ons voor een complete keuken kiezen, maar ook losse apparaten bestellen. Wij leveren complete keukens niet alleen aan hotels in Groningen, maar ook aan zorginstellingen, scholen en bijvoorbeeld sportclubs. Naast de mogelijkheid om uw complete hotelkeuken in Groningen bij Kramer Gieten te bestellen, kunnen we deze ook voor u plaatsen. Zo heeft u hier zelf geen omkijken meer naar. Met welke totaaloplossing kunnen we u helpen?

Mogelijkheden voor hotelkeuken in Groningen

Bij het ontwerp van een hotelkeuken in Groningen heeft u ontzettend veel mogelijkheden. Wij leveren u producten van topleveranciers, waarmee u vele jaren vooruit kunt. Het is belangrijk om rekening te houden met een mogelijke groei van uw hotel. Een hotelkeuken in Groningen die nu volstaat, kan over een paar jaar te klein zijn. Wij adviseren u graag over dergelijke zaken. Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we u er meer over kunnen vertellen.