Porselein

Hotelporselein kopen

Hotelporselein kopen

Wilt u hotelporselein kopen en bent u op zoek naar een leuke showroom om inspiratie op te doen en direct mooi nieuw of tweedehands hotelporselein te kopen? Dan kunt u eens een bezoek brengen een de ruime en sfeervolle showroom van Kramer Gieten. Wij zijn te vinden in de plaats Gieten, aan de Steenkamp 11. In deze showroom kunt u kennis maken met alles wat wij te bieden hebben. U kunt bij ons namelijk niet alleen hotelporselein kopen, maar bijvoorbeeld ook horecameubilair en professionele keukens, alles zowel nieuw als tweedehands.

Kijk in onze webshop

Mooi en luxe hotelporselein kopen

Hotelporselein kopen is een hele uitgave. Wanneer u een beperkter budget heeft, of gewoon niet bereid bent om veel uit te geven aan het porselein voor uw hotel, dan heeft u bij ons de mogelijkheid om tweedehands hotelporselein te kopen. Wij hebben een ruim assortiment mooi en luxe porselein voor u klaar staan. Ook wanneer de voorkeur wel uit gaat naar de aanschaf van nieuw hotelporselein heeft u een zeer ruime keuze. Wij hebben voor elk wat wils, binnen ieder budget. Kom dus gerust eens langs wanneer u hotelporselein wilt kopen.

Neem contact met ons op

Als u hotelporselein wilt kopen, dan bent u bij ons altijd van harte welkom. Binnen ons veelzijdige assortiment kunt u zeker vinden wat u zoekt. Wilt u eerst meer informatie? Dan kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen, op vrijblijvende basis. U kunt bellen naar +31 (0)592 – 26 29 74 of mailen naar info@kramergieten.nl. Wij zijn er om u te informeren en te adviseren.

Neem contact met ons op

Titel

Ga naar de bovenkant