Porselein

Hotelporselein2018-12-17T10:35:54+00:00

Hotelporselein

Hotelporselein moet uiteraard van goede kwaliteit zijn. Als professioneel hotel wilt u uw gasten het mooiste hotelporselein voorzetten en u wilt niet dat er binnen korte tijd beschadigingen aan het hotelporselein ontstaan. Dit betekent dat u moet kiezen voor porselein dat sterk, mooi en duurzaam is. Voor dit hotelporselein bent u van harte welkom bij Kramer Gieten. Wij bieden u een breed assortiment hotelporselein van de hoogste kwaliteit.

Kijk in onze webshop

Hotelporselein dat u met trots voor kunt zetten

Als hoteleigenaar besteedt u uiteraard overal aandacht aan. U zorgt ervoor dat de bedden comfortabel zijn, dat de hotelkamers van alle gemakken voorzien zijn en dat het uw gasten aan niets ontbreekt. Daarnaast zorgt u er uiteraard voor dat uw gasten verblijven in een schone en hygi├źnische kamer. Wanneer de gasten aanschuiven voor het ontbijt, de lunch, een diner of een lekker kopje koffie of thee tussendoor, dan wilt u ook op dit gebied luxe uitstralen. Dit doet u zeker met ons hotelporselein. Wij bieden u hotelporselein dat u gegarandeerd met trots voor kunt zetten aan uw gasten.

Kom ons hotelporselein bekijken

Wij kunnen ons voorstellen dat u ons hotelporselein eerst wilt bekijken voordat u een beslissing neemt. Dit is vanzelfsprekend. Wij staan dan ook voor u klaar in onze showroom aan de Steenkamp 11 in Gieten, waar u onder meer ons hotelporselein kunt bekijken. Tevens kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie of advies. Bel dan naar +31 (0)592-262974 of mail naar info@kramergieten.nl. Wij zijn u graag van dienst.

Neem contact met ons op