Porselein

Hotelporselein

Hotelporselein

Hotelporselein moet uiteraard van goede kwaliteit zijn. Als professioneel hotel wilt u uw gasten het mooiste hotelporselein voorzetten en u wilt niet dat er binnen korte tijd beschadigingen aan het hotelporselein ontstaan. Dit betekent dat u moet kiezen voor porselein dat sterk, mooi en duurzaam is. Voor dit hotelporselein bent u van harte welkom bij Kramer Gieten. Wij bieden u een breed assortiment hotelporselein van de hoogste kwaliteit.

Kijk in onze webshop

Hotelporselein dat u met trots voor kunt zetten

Als hoteleigenaar besteedt u uiteraard overal aandacht aan. U zorgt ervoor dat de bedden comfortabel zijn, dat de hotelkamers van alle gemakken voorzien zijn en dat het uw gasten aan niets ontbreekt. Daarnaast zorgt u er uiteraard voor dat uw gasten verblijven in een schone en hygiënische kamer. Wanneer de gasten aanschuiven voor het ontbijt, de lunch, een diner of een lekker kopje koffie of thee tussendoor, dan wilt u ook op dit gebied luxe uitstralen. Dit doet u zeker met ons hotelporselein. Wij bieden u hotelporselein dat u gegarandeerd met trots voor kunt zetten aan uw gasten.

Kom ons hotelporselein bekijken

Wij kunnen ons voorstellen dat u ons hotelporselein eerst wilt bekijken voordat u een beslissing neemt. Dit is vanzelfsprekend. Wij staan dan ook voor u klaar in onze showroom aan de Steenkamp 11 in Gieten, waar u onder meer ons hotelporselein kunt bekijken. Tevens kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie of advies. Bel dan naar +31 (0)592-262974 of mail naar info@kramergieten.nl. Wij zijn u graag van dienst.

Neem contact met ons op

Titel

Ga naar de bovenkant