Horeca keukens

Installatie professionele keuken

Installatie professionele keuken

Voor de installatie van een professionele keuken is natuurlijk ook een professionele installateur nodig. Daarom is het inroepen van de hulp van Kramer Gieten goed te verantwoorden. U wilt immers zeker zijn dat ene bedrijf dat veel ervaring heeft in het verzorgen van dit soort werkzaamheden voor u de keuken volledig aanlegt en zorgt dat alles naar behoren werkt. Dit is vooral in horecagelegenheden natuurlijk van zeer groot belang. Om die reden is het verstandig om dit bij de aanschaf van de keukenapparatuur direct te verzorgen.

Kijk in onze webshop

Goede installatie van een professionele keuken

De juiste installatie van een professionele keuken gaat niet alleen om secuur werken. Het gaat bijvoorbeeld ook om het verzorgen van de juiste opbouw. Door te zorgen dat alles zo wordt geplaatst dat er efficiënt in gewerkt kan worden, wordt gezorgd dat de keuken maximaal benut kan worden door het horecapersoneel. Voor gelegenheden waar de keuken het hart van de organisatie vormt is dit natuurlijk van groot belang. Zorg dus altijd dat dit op deze wijze wordt verzorgd met onze hulp. Zo haalt u er het maximale uit.

Een offerte aanvragen

Om niet alleen de aanschaf, maar ook de installatie van een professionele keuken door ons te laten verzorgen neemt u gemakkelijk contact met ons op. De beste manier is door het contactformulier op de website in te vullen. Het is echter ook goed mogelijk om zelf een e-mail naar info@kramergieten.nl te sturen. Daarnaast is het altijd mogelijk om tijdens kantooruren te bellen naar 0592-262974. U kunt alle vragen die u heeft stellen of direct een offerte aanvragen. Al snel kan alles dan worden verzorgd.

Neem contact met ons op