Horeca keukens

Koken Electrolux 700XP

Koken Electrolux 700XP

Bent u op zoek naar een professionele keuken en heeft u de Electrolux 700XP in gedachten? Kom dan langs bij Kramer Gieten en bekijk dit uitgebreide keukenblok. Als u wilt presteren, dan voldoet deze Electrolux kookapparatuur aan alle wensen en eisen. Daarnaast bespaart Elextrolux ook nog eens energie en is het zeer veilig om mee te werken. Ontdek de Electrolux kookapparatuur nu bij Kramer Gieten.

Kijk in onze webshop

Opties koken Electrolux 700XP

Electrolux wil het beste voor de klant en daarom biedt Kramer Gieten ook deze kookapparatuur aan: om u als klant het beste van het beste te bieden. De producten van Electrolux gaan jarenlang mee en voorziet koks over de hele wereld van hoge kwaliteit, duurzaamheid en gebruiksgemak. Electrolux kookapparatuur is te gebruiken voor verschillende restaurants: als u een Quick Service restaurant bezit, bedieningsrestaurant of een productiekeuken. Voor alle drie is er een Electrolux 700XP kook-optie met features zoals een extra grote bakplaat, een PowerGrill, een automatisch friteuse, een automatische pastakoker en een inductieplaat.

Vraag een offerte aan

Als u interesse heeft in een professionele keuken van Electrolux 700XP, dan kunt u contact opnemen met Kramer Gieten en vragen om een offerte. Dit kunt u doen door ons formulier in te vullen, te bellen naar +31 (0)592 – 262 974 of een e-mail te sturen met uw vraag naar info@kramergieten.nl. Onze showroom is gevestigd aan de Steenkamp 11 in Gieten en we zijn iedere werkdag geopend van 8:30 tot 17:00 uur. U kunt binnenlopen of een afspraak maken.

Neem contact met ons op

Titel

Ga naar de bovenkant