Horeca keukens

Leerlingkeuken

Leerlingkeuken

Aan een keuken voor leerdoeleinden worden andere eisen gesteld dan aan de keuken in uw huis. Er moeten meerdere leerlingen tegelijk kunnen werken en er moet dus voldoende werkruimte zijn.  Daarnaast moet de apparatuur ook door meerdere studenten tegelijk kunnen worden gebruikt zonder dat de stoppen doorslaan. Dit vereist hogere standaarden voor de elektrische aansluitingen. Kramer Gieten B.V. weet dit als geen ander en daarom leveren wij al vele jaren voor scholen de leerlingkeuken.

Kijk in onze webshop

Geef prettig les met een leerlingkeuken van Kramer

In een leerlingkeuken van Kramer kunt u als docent prettig lesgeven. Alles is overzichtelijk, u kunt de studenten waar nodig adviseren en begeleiden tijdens hun werkzaamheden. De apparatuur in de leerlingkeuken is uiteraard van hoogstaande kwaliteit en bestand tegen dagelijks intensief gebruik. Mocht er zich een storing voordoen dan kunt u of de school direct een beroep doen op onze eigen technische dienst die het probleem indien mogelijk direct komt verhelpen zodat het lesgeven zo snel mogelijk weer door kan gaan.

Wilt u ook lesgeven in een professionele keuken?

Verzorgt u lessen of workshops in bakken en koken? Richt uw instructieruimte dan professioneel in het een leerlingkeuken van Kramer Gieten B.V.  Wij adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden. U kunt ons bereiken via ons mailadres info@kramergieten.nl. Bellen is uiteraard ook mogelijk, ons telefoonnummer is 0592-262 974. Wilt u de mogelijkheden met eigen ogen komen bekijken dan bent u van harte welkom in onze showroom in Gieten. Maakt u hiervoor even vooraf een afspraak zodat wij tijd voor u kunnen vrijmaken om u te adviseren.

Neem contact met ons op