Horeca keukens

Leskeuken kopen

Leskeuken kopen

Wilt u een leskeuken kopen, maar wilt u geen grote uitgave doen voor een professionele keuken met alles erop en eraan? U kunt ook kiezen voor een professionele keuken tegen een voordeligere prijs, door te kiezen voor een gebruikte keuken. Dit zijn tweedehands keukens die nog een uitstekende kwaliteit bezitten en nog zeker jarenlang mee kunnen. Zo heeft u de mogelijkheid om een leskeuken te kopen tegen een scherpe prijs en te genieten van een zeer complete keuken.

Kijk in onze webshop

Toch liever een nieuwe leskeuken kopen?

U bent bij Kramer Gieten van harte welkom om een tweedehands leskeuken te kopen, maar ook wanneer u een nieuwe leskeuken wilt kopen zijn wij het juiste adres. Zowel de gebruikte als de nieuwe keukens zijn te bezichtigen in onze showroom. Deze is te vinden aan de Steenkamp 11 in de plaats Gieten. Hier staan wij uiteraard ook voor u klaar om u te informeren over de mogelijkheden en te adviseren bij het maken van uw keuze. Wij vinden het vooral belangrijk dat u een leskeuken koopt die perfect bij u en uw doeleinden past. Hier zetten wij ons dan ook graag voor in.

Neem contact op

Als u een leskeuken wilt kopen, dan kunt u bij ons gegarandeerd goede mogelijkheden vinden, nieuw of tweedehands. Brengt u gerust eens een bezoek aan onze showroom in Gieten. Wilt u eerst meer informatie of heeft u vragen? Dan kunt u bellen naar +31 (0)592 –¬† 26 29 74 of een mail sturen naar info@kramergieten.nl. Wij helpen u graag verder.

Neem contact met ons op